Rólunk

Tudjuk, hogy a klímaválság súlyos probléma. Nincs nap, hogy ne szembesülnénk vele.

Mégis hiszünk abban, hogy a megoldás lehet érthető, élhető, sőt szerethető.

Hisszük, hogy tudunk úgy jelentős hatást elérni, hogy közben jól érezzük magunkat.

Hogy az alulról jövő változás is lehet forradalmi, hogy a hétköznapok apró tettei hatalmassá nőhetnek, és hogy ami ma akadály, az holnap már csak egy rossz szokás.

Hisszük, hogy szabad csapatépítőket, rendezvényeket tartani, fesztivált rendezni, önfeledten bulizni, ha mindezt képesek vagyunk fenntarthatóan csinálni.

Mi képesek vagyunk rá.

Sőt, képesek vagyunk Titeket is képessé tenni rá.

De addig is: örömmel megoldjuk helyettetek.

Mi vagyunk a Zöldövezet Társulás, társatok a zöldülésben.

Programok:

Közhasznú tevékenységeink keretén belül komplex megoldásokat kínálunk tudatformálástól az újrahasználatig. Cégek csapatépítő programjait a társadalmi felelősségvállalás szellemében jótékony formában szervezzük. Óvodák, kórházak, otthonok megszépítésére vállalkozunk a Segéd-kezek önkéntes programon belül. Rendezvények, közösségi helyszínek hulladékgazdálkodásának környezetbarát megszervezését vállaljuk szelektív hulladékgyűjtés és takarítás kialakításával, illetve teljes körű hulladékgazdálkodási szolgáltatás megszervezésével. A betétdíjas rendszer elkötelezett híveként kínáljuk a visszaváltható ÚjraPoharat, mely a rendezvények hulladék kibocsátását akár 50-60%-kal is csökkentheti.

RePlacc hulladékból készült mobil játszóterünk a legkisebbek számára is megmutatja, kis gondolkodással a régiből is újat alkothatunk.

Tanösvényfelújítások, zöld előadások szervezésével visszük a természet szeretetét közelebb az emberekhez. Mosható pelenka kölcsönzőnkkel segítjük a megfelelő újrahasználható termékek kiválasztását a háztartási hulladéktermelés csökkentésére.

Tisztségviselőink:

Lászlóné Csobay Krisztina, elnök; Sidóné Koller Andrea, társelnök; Domonyik Annamária, alelnök

 

Adatok:

Székhely: 8097 Nadap, Haladás út 58.

Adószám: 18250767-2-07

Bankszámlaszám: Erste Bank 11600006-00000000-97830625

 
A Zöldövezet Társulás Egyesület környezetvédelmi tevékenységeit vallási és politikai hovatartozástól függetlenül végzi bármilyen rendezvényen!
 

Elérhetőségek:

e-mail: info@zoldovezet.info
tel.: +36 20 344 4750

csapatkép