Előadás, tanácsadás cégeknek, közösségeknek

 

Szemléletformáló előadások, tanácsadás

Az évek alatt felhalmozódott tudást nem szeretnénk megtartani magunknak, vállalunk előadásokat, beszélgetést fenntarthatóság témakörben. Segítünk a cégeknek, hogy csökkentség ökológiai lábnyomukat, valamint megbeszéljük, magánemberként mit lehet tenni a fenntarthatóbb életvitel érdekében, mindezt saját példákon keresztül, így közelebb hozva a jógyakorlatokat a résztvevőkhöz. Az előadások átlagosan egy-másfél órát vesznek igénybe. Főbb témakörök, amiket érintünk: az ember mint fogyasztó a modern társadalomban, céges működés, közlekedés, étkezés, ruhaipar, hulladéktermelés, háztartás.

 

  • Tudtad, hogy egy átlag irodai alkalmazott naponta 6 felesleges oldalt nyomtat?

  • Vagy azt, hogy egy farmernadrág elkészítéséhez 7000 liter víz szükséges?

  • Hallottál már a pálmaolajjal kapcsolatos problémákról?

  • Ismered azt a kifejezést, hogy fémgőzőlt műanyag?

 

Ha bármelyik kérdésre nemmel válaszolsz, biztos, hogy érdekes lesz számodra az előadásunk!

Előadóink évtizedes tapasztalattal rendelkező, a fenntartható életmódot magas szinten gyakorló környezetvédők, akik a megszerzett tudásukat örömmel adják tovább az arra nyitott érdeklődőknek. Az előadáson és tanácsadáson túl látványos infografikákkal is tudjuk segíteni a szemléletformálást, amiket akár plakát formájában ki lehet helyezni az épület forgalmas pontjain, valamint az előadáson felmerülő témákból egy linkgyűjteményt készítünk, amit ki lehet küldeni a hallgatóságnak és azoknak is, akik nem tudtak részt venni az eseményen.

Gondoljuk végig, mi történik, ha azt mondja mindenki: „Egyedül úgyis kevés vagyok a változáshoz, akkor mi értelme”. Ellenben, ha azt mondja mindenki: „Akkor is megteszem, ha a többségi társadalom még nem tart itt, így jó példával tudok elől járni”. Mennyire más lesz az eredmény.