Ökotipegő Applikáció

Magyarország EGYETLEN mosható pelenka applikációja!

Letöltés ANDROIDOS készülékre

Letöltés Iphonera

 

Az Ökotipegő applikáció segítséget nyújt a megfelelő mosható pelenka fazon és a hozzá passzoló nedvszívó kiválasztásában. Próbáld ki, mentsd el és kövesd vissza egyszerűen a babáddal kipróbált mosható pelenkákat, hogy könnyebben ki tudd választani a Nektek megfelelőt! Tapasztalataid rögzítése és a napló megtekintése segít a mosható pelenkák világában való eligazodásban. Ezzel elkerülheted a felesleges bevásárlást is. Sőt, hasznos cikkeket olvashatsz a tudástárban az ajánlott vegyszermentes babaápolási praktikákról.

Az Ökotipegő apphoz ajánljuk a Zöldövezet Társulás mosható pelenka kölcsönzőjét, ahol a hazai mosható pelenka gyártók termékeit ismerheted meg.

Miért ajánljuk? Egy gyermek születésétől a szobatisztaságig (2,5-3 év) kb. 1,5-2 tonna veszélyes hulladékot termel az egyszer használatos, eldobható pelenkákkal. Ez darabra számolva kb. 6000 pelenka, mely a vegyes hulladékba dobva hulladéklerakóba-, vagy égetőbe kerül. A modern mosható pelenkák nem azonosak a régen használatos tetra pelenkákkal, melyet főzéssel tisztítottak nagyanyáink. A mai mosható pelenkák ergonomikusak, designosak, és nem utolsó sorban könnyen használhatóak. Az első szett megvásárlása egyszerre soknak tűnik, de ha végiggondoljuk egy csecsemő esetében a következő 2-3 pelusos évet - a testvérekről már nem is beszélve - még a mosószerrel és vízzel együtt is kedvezőbb az anyagi ráfordítás.

Az Ökotipegő alkalmazás segít, hogy spórolj a családnak és csökkentsd a háztartási hulladékot!

Sőt! A mosható pelenka az EC (Elimination Communication - természetes csecsemőhigiénia) módszerrel kombinálva még kevesebb pelus használatával jár, és kevesebbet kell mosni.

Válts velünk környezettudatos babaápolásra! Mi vagyunk a Zöldövezet Társulás, Társatok a zöldülésben!

 

Elérhető androidos készülékekre GOOGLE PLAY ÁRUHÁZBAN és IPhonera AZ APP STOREBAN!